Για παραγγελία καλέστε στο 2104829801 ή στείλτε mail στο sales@cobra-center.gr 

ΠΙΣΩ
Φίλτρα

Η Amphenol Procom αποτελεί εταιρεία που προέκυψε από την συγχώνευση 3 κορυφαίων κατασκευαστών - εταιρειών. Οι ρίζες της μίας εκ των τριών, της JAY BEAM, η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας κεραίες στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, χρονολογούνται από το 1948. Από τότε η JAY BEAM έχει αναπτυχθεί και εξελιχθεί σε έναν κορυφαίο προμηθευτή - κατασκευαστή κεραιών PMR/TRUNKED RADIO & CELLULAR BASE STATION με μία παγκόσμια βάση πελατών.

Η Procom είναι η δεύτερη εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε στη Δανία το 1980 από 7 κορυφαίους μηχανικούς RF και αναπτύχθηκε σταθερά για να γίνει μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα της, κατασκευάζοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως φίλτρα και κεραίες τα οποία διαθέτει σήμερα στην παγκόσμια αγορά. H τρίτη είναι η SKYMASTS ένας από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές κεραιών σταθμού βάσεως PMR στη Βρετανία, η οποία και συγχωνεύθηκε με την Procom το 2014.

Σήμερα αυτοί οι τρείς κορυφαίοι κατασκευαστές αποτελούν την Amphenol Procom μία ισχυρή εταιρεία της οποίας τα προϊόντα στα ασύρματα επαγγελματικά ραδιοδίκτυα επικοινωνίας αντιπροσωπεύει η εταιρεία μας, Cobra Center, στο σύνολο τους, στην Ελληνική αγορά. Στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα κατασκευής και στην απόδοση η Amphenol Procom παρέχει αξιόπιστο εξοπλισμό στον οποία αναμφισβήτητα κάποιος μπορεί να βασιστεί για να πετύχει το θετικό αποτέλεσμα χωρίς να διακυβεύεται σε καμία περίπτωση η ποιότητα επικοινωνίας .

Προϊόντα θα προστεθούν σύντομα.