Για παραγγελία καλέστε στο 2104829801 ή στείλτε mail στο sales@cobra-center.gr 

ΠΙΣΩ
Φίλτρα

H RADARCAN® λειτουργεί από το 1989 με σκοπό να προσφέρει λύσεις που θα επιτρέψουν σε ανθρώπους και κατοικίδια να συμβιώσουν αρμονικά. Μέσω της ανάπτυξης προϊόντων και ειδικών τεχνολογιών, η αποστολή της είναι να παρέχει αποτελεσματική προστασία από έντομα, παράσιτα, ανεπιθύμητους οργανισμούς. Όλες οι συσκευές αναπτύσσονται σε συνεργασία με ερευνητικά ιδρύματα, εργαστήρια και πανεπιστήμια που ενισχύουν την ανάπτυξη και την αποτελεσματικότητα κάθε προϊόντος. Εκτελείται διπλός εξαντλητικός έλεγχος ποιότητας των συσκευών τους.

Η Radarcan σε συνεργασία με το παγκόσμιο δίκτυο εμπορικών αντιπροσώπων της , όπως είναι και η εταιρεία μας Cobra Center για την Ελληνική αγορά, εργάζεται καθημερινά με πάθος, αναζητώντας την υψηλότερη ποιότητα στη γκάμα των προϊόντων της, τα οποία κατασκευάζονται σε δικές της εγκαταστάσεις στην Ισπανία, με σκοπό να κατακτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, παγκοσμίως.

Η RADARCAN ηγείται της διεθνούς αγοράς εντομοαπωθητικών και αναγνωρίζεται ως κορυφαίος κατασκευαστής, μέσω της χρήσης καινοτόμων τεχνολογιών που δεν κάνουν χρήση χημικών.

SC-2 ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΟ

Κωδικός: 71.5000.002

8,50€