Για παραγγελία καλέστε στο 2104829801 ή στείλτε mail στο sales@cobra-center.gr 

ΠΙΣΩ
Φίλτρα

Μετά από σχεδόν 40 χρόνια συνεχούς και αναπτυσσόμενης παρουσίας   η εταιρεία SAVOX καθιερώνεται πλέον σαν ένας σημαντικός παράγοντας στην αγορά των επικοινωνιών. Η Savox επικεντρώνεται στη δημιουργία αξιόπιστων και συνάμα προηγμένων λύσεων επικοινωνίας, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών πομποδεκτών. Διαθέτει παγκόσμια παρουσία και αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα. Ο μοναδικός συνδυασμός έρευνας, σχεδίασης και κατασκευής υψηλής ποιότητας προϊόντων στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της καθιστά την Savox έναν απόλυτα ελκυστικό συνεργάτη  για όλους τους παγκόσμια αναγνωρισμένους κατασκευαστές ραδιοτηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού όπως είναι η MOTOROLA, η Kenwood, η Hytera.

Η Savox Communications συνεχίζει να ενισχύει το χαρτοφυλάκιο της με την ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών, επικεντρωμένη στην παγκόσμια παροχή αποτελεσματικών και υψηλών προδιαγραφών λύσεων επικοινωνίας. Όλα της τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα να χρησιμοποιούνται σε απαιτητικές συνθήκες. Οι πιστοποιήσεις ποιότητας που εξασφαλίζει η εταιρεία, είναι απόδειξη της υψηλή ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Στόχος της εταιρείας μας, Cobra Center Ltd, είναι να συμπεριλάβουμε στην γκάμα των προϊόντων που διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά, όλο και περισσότερα προϊόντα Savox με σκοπό την υψηλή ικανοποίηση των πελατών μας.

Η Savox Communications έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001: 2015, AQAP 2110 Ed D, ISO / IEC 80079-34 (ATEX / IECEx) στοχεύοντας στην μέγιστη δυνατή διασφάλιση ποιότητας.
 

Προϊόντα θα προστεθούν σύντομα.